Indskrivning 2020/21

Kære forældre

Velkommen til Østermarkskolen. Det er nu igen blevet tid til indskrivning  og vi glæder os til samarbejdet med jer og jeres barn/børn.

HVEM SKAL STARTE?
Børn, der er født i kalenderåret 2014 er undervisningspligtige fra 1. august 2020.
Skolegangen kan dog udsættes et år efter aftale med skoleforvaltningen, når det er begrundet i hensyn til barnets udvikling. Snak med jeres børnehave om dette.

HVAD GØR I?
Indskrivning til skolerne i Vesthimmerlands Kommune foregår på Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside - www.vesthimmerland.dk i tidsrummet fra d. 9. december til og med d. 19. januar 2020.
Her skal du vælge punktet webindskrivning – hvor du skal du logge på med din NemID.
Har du ikke en NemID kan du bestille det på www.nemid.nu.
Webindskrivningen vil herefter automatisk guide dig igennem et kort forløb med valg af skole til dit barn/børn. Bemærk - hvis I vælger en friskole, bedes I give os besked, da vi ikke kan se friskolerne i vores elev-administration.
Har I spørgsmål til indskrivningen, er I altid velkommen til at ringe på tlf. 9966 8855.

HVAD GØR VI?
Januar 2020: Indskrivningsperioden slutter 19. januar. Bor I i vores skoledistrikt, kontakter vi jer, såfremt vi kan se, at jeres barn endnu ikke er indskrevet.
Februar 2020: Inviterer vi jer og jeres barn/børn til at besøge SFO Vulkanen, for at høre mere om opstarten i Mini SFO. Der vil her være mulighed for at hilse på skolelederen og en af børnehaveklasselederne.
Maj 2020: Opstart i Mini SFO.
Juni 2020: Sender vi brev til nye forældre vedr. skolestart på Østermarkskolen d. 12. august 2020.

OPSKRIVNING TIL SKOLEFRITIDSORDNINGEN
Opskrivning til Mini SFO og Skolefritidsordningen foregår også via hjemmesiden www.vesthimmerland.dk, men vi gør jer ekstra opmærksom på, at I skal vælge punktet den digitale pladsanvisning, da der ikke er sammenhæng mellem skolen og SFO ved indskrivning/opskrivning. Vi opfordrer til, at der opskrives til Mini SFO og SFO Vulkanen samtidig med skoleindskrivningen. Opstart i Mini SFO er d. 1. maj 2020.

Skulle I have spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, er I naturligvis altid velkommen til at henvende jer.

Det er allerede nu muligt at indskrive dit barn til næste skoleår.

I tilfælde af, at du bor udenfor kommunen har vi vedhæftet en blanket du skal bruge i stedet.

Vi glæder os til at tage imod dit barn - og selvfølgelig dig!

Indskrivningsblanket 2020-21.pdf

Shape Created with Sketch.