Gå til hovedindholdet

Skolestart 2024

Skoleindskrivning og skoleopstart 2024/2025

Indskrivninger til skolens klasser sker ved at kontakte skolens kontor via telefon 99668855 eller pr. mail oestermarkskolen@vesthimmerland.dk

Alle er meget velkomne til at ringe og aftale en tid for besøg på skolen – også hvis det gælder et uforpligtende besøg.

*********************************

Skolen holder sommerferie i ugerne 28, 29, 30 og 31. Hvis der ønskes kontakt med skolen, kan der skrives en mail til skolens kontor. Der kan dog ikke forventes et svar i perioden hvor vi holder ferie.

********************************

Alle elever (undtaget 0. klasserne) møder ind til første skoledag den 13. august 2024 kl. 8:00. Alle elever møder ind i deres respektive klasser denne dag.

0. klasserne møder sammen med deres forældre kl. 9:30 ved flagstangen ved Vulkanen. Herefter går elever og forældre ind i skolen.

Indskolingseleverne står klar med flag, og danner en flagallé for eleverne.

*********************************************************

ØM plakat nov 2023.pdf

Shape Created with Sketch.